EXPRESSION : A TOOL TO WORK THROUGH YOUR EMOTIONS

EXPRESSIE : EEN MANIER OM EMOTIES TE VERWERKEN

Stress, everybody has it these days, it makes you tired, restless, lifeless, etc. Through expression we can fight that negativity, for me personally, I like to paint, just what comes up in me, and when I see the result of my creation, I see hidden features, signs of this or that, and that painting gets a name then. During the creation the stresslevel in my body slowly disappears and I am rewarded with a new painting.

Stress, iedereen heeft er last van deze dagen, het maakt je moe, rusteloos, futloos etc. Door expressie kunnen we beter omgaan met die negativiteit, voor mij persoonlijk : ik hou van schilderen, gewoon wat in mij opkomt, en als ik het resultaat dan zie, dan vind ik verborgen schaduwen, denkbeeldige figuren en allerhande tekens, en dan geef ik het schilderij een naam. Tijdens de creatie ervan daalt mijn stressniveau langs tot nul en naderhand word ik beloond met een nieuw schilderij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: